Antena Meniu Search
x

Anchetă la Galaţi, după ce, în timpul unui apel la 112, un bărbat a strigat: ”Criminalilor, daţi-mi drumul”

Poliţiştii din Galaţi au demarat o anchetă, după primirea unui apel la 112 în timpul căruia un bărbat a strigat: "Criminalilor, daţi-mi drumul".

de Redactia Observator

la 10.07.2021, 10:28

Anchetă la Galaţi, după ce, în timpul unui apel la 112, un bărbat a strigat: ”Criminalilor, daţi-mi drumul”

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, apelul la 112 a fost făcut vineri seară, în jurul orei 17.00, când un bărbat a apelat serviciul de urgenţă, de pe o cartelă telefonică prepay,  operatorul auzindu-l pe acesta ţipând "Criminalilor, daţi-mi drumul!", după care convorbirea s-a întrerupt.

"S-a încercat, de mai multe ori, contactarea apelantului, dar rezultatul a fost negativ, întrucât telefonul fusese închis.", precizează, sâmbătă, IPJ Galaţi. Ulterior, apelul a fost localizat de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale iar mai multe patrule de poliţie au fost dirijate în zonă, poliţiştii efectuând verificări la societăţile comerciale şi imobilele din zonă.

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că apelul a fost făcut de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Şendreni, care, manifestând o stare de agitaţie psihomotorie, fusese preluat de pe stradă de un echipaj al Ambulanţei, şi condus la Spitalul de Psihiatrie. Apelul telefonic a fost efectuat în aceste împrejurări. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru soluţionarea cauzei.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator, Adrian Obreja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Anchetă la Galaţi, după ce, în timpul unui apel la 112, un bărbat a strigat: ”Criminalilor, daţi-mi drumul”