Antena Meniu Search
x

Video Anchetă penală la spitalul groazei din Reșița, după apariţia unor imagini tulburătoare cu pacienţi agonizând

Este anchetă la spitalul groazei din Reşiţa. Procurorii s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu, după ce au văzut imaginile cutremurătoare cu bolnavi umiliţi şi ţinuţi pe jos, în condiţii inumane. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 03.12.2020, 17:38

Vezi și
  • La spitalul din Reşiţa au fost surprinse imagini cutremurătoare cu pacienţi agonizanţi.
  • Procurorii au deschis dosar penal.

Pe lângă dosarul penal pentru abuz în serviciu vorbim şi de controale de la Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii şi de la Inspecţia Sanitară, dar şi de amenzi în valoare de 18.400 de lei. Acesta ar fi bilanţul sec al zilei de astăzi.

Nu putem să nu ne întrebăm cum a fost posibil ca pacienţii care au ajuns la spitalul din Reşiţa, pentru a cere ajutorul medicilor, să fie trataţi cu atâta indiferenţă şi atâta lipsă de umanitate.

Practic, observăm pacienţi lăsaţi să agonizeze pe jos, goi, murdari, în propria urină sau în propriile excremente, fără ca nimeni să fie interesat de faptul că în spatele fiecărui om se ascunde o poveste.

Una dintre poveştile de aici, care a avut de altfel şi un final tragic, este a unui bunic în vârstă de 77 de ani, care s-a stins, după ce a ajuns la spitalul din Reşiţa pentru a fi salvat.

Mai multe detalii, în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Anchetă penală la spitalul groazei din Reșița, după apariţia unor imagini tulburătoare cu pacienţi agonizând