Antena Meniu Search
x

Anchetatorii rămân patru zile în casa criminalului din Caracal. Dincă n-a scos un cuvânt în timpul percheziţiilor (Video)

Echipele de criminalişti care fac percheiţii de câteva ore bune la casa groazei din Caracal. Surse din anchetă spun că cercetarea la faţa locului a fost reluată de la zero şi va dura cel puţin patru zile.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.08.2019, 12:44

Anchetatorii rămân patru zile în casa criminalului din Caracal. Dincă n-a scos un cuvânt în timpul percheziţiilor - Observator.tv

Echipele de criminalişti care fac percheiţii de câteva ore bune la casa groazei din Caracal. Surse din anchetă spun că cercetarea la faţa locului a fost reluată de la zero şi va dura cel puţin patru zile.

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani care a afirmat că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost adus la Caracal, în această dimineaţă, după ce a fost audiat timp de aproximativ nouă ore la DIICOT Bucureşti.

Avocatul presupusului criminal şi-a menţinut declaraţia, reafirmând că le-a ucis pe fete.

Cercetările la casa groazei din Caracal au fost reluate după mai multe zile în care nu a mai fost făcut niciun demers în acest sens, imobilul fiind doar păzit de jandarmi. Percheziţiile se fac în baza unui mandat valabil zece zile.

Ancheta este efectuată de trei procurori de la DIICOT - Structura Centrală, sub coordonarea şefului DIICOT, Felix Bănilă. 

Poliţilştii au intrat pentru prima dată pe proprietatea bărbatului în urmă cu o săptămână, când au avut loc operaţiuni de căutare şi când au fost prelevate resturi de oase, aparent umane, pentru care vineri este aşteptat rezultatul analizelor.

În această dimineaţă, anchetatorii au putut fi văzuţi în timp ce prelevează amprente de pe porţile curţii, la şapte zile de la momentul în care Dincă a fost săltat de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Anchetatorii rămân patru zile în casa criminalului din Caracal. Dincă n-a scos un cuvânt în timpul percheziţiilor (Video)