Antena Meniu Search
x

Andrea Bocelli, concert pentru suflet

Vocea lui Andrea Bocelli a lasat o amintire vesnica, in sufletele romanilor. Tenorul italian a oferit un spectacol de neuitat la Romexpo, unde a concertat, pentru prima oara, pe o scena in aer liber, in Romania

Vezi și

Concertul oferit de Andrea Bocelli a fost mai mult decat un vis devenit realitate pentru norocosii din public. O incantare pentru suflet. Iar soprana Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu s-au ridicat si ei la nivelul asteptarilor.

Insa nu toata lumea a apucat sa vada momentele frumoase. Cativa spectatori si-au parasit locurile dupa cateva zeci de minute, nemultumiti de organizare. “Scaune ude, e sub orice critica, nu ne asteptam”, au spus oamenii.

Revoltati, infrigurati si cu un gust amar, s-au retras rand pe rand spre case. Cu totii stiau ca merg la un concert in spatiu inchis, asa ca nu s-au gandit nici sa se imbrace mai gros, nici sa-si puna pelerine de ploaie. Organizatorii spun ca a fost vorba doar de o neintelegere. “Se stia ca e in aer liber, nu scria niciunde ca e in interior. Bineinteles ca au fost ude scaunele, ca a plouat inainte. Am intarziat intrarea, ca sa le stergem cu prosoape”, a afirmat un organizator.

La finalul concertului, tenorul a fost rasplatit cu un buchet de flori si, cel mai important, cu aprecierile publicului. Elegant si demn, Andrea Bocelli a multumit romanilor pentru primirea calduroasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Andrea Bocelli, concert pentru suflet