Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi durere la înmormântarea Andreei, românca moartă în Republica Dominicană (Video)

Andreea Celea, românca moartă în Republica Dominicană, după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel din Santo Domingo, a fost înmormântată de familie.

Andreea Celea, românca moartă în Republica Dominicană, după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel din Santo Domingo, a fost înmormântată de familie.

Andreea a fost înmormântată tot în Republica Dominicană, în locul care îi devenise casă de mai bine de 16 ani.

Zeci de prieteni şi rude au participat la slujba de înmormântare a tinerei care şi-a pierdut viaţa, sâmbătă dimineaţă, 1 septembrie 2018, în curtea hotelului W&P din Santo Domingo.

În vârstă de 23 de ani, Andreea Celea locuia împreună cu familia în Republica Dominicană şi de aproximativ un an se despărţise de Gabriel Villanueva, un tânăr în vârstă de 26 de ani care o agresase în mai multe rânduri.

Pe acelaşi subiect

Mărturia mamei Andreei Celea, românca ucisă de iubitul ei în Republica Dominicană: "Eu, ca mamă, simţeam că nu este pentru ea"

Andreea Celea locuia in Republica Dominicana din anul 2002

Româncă moartă în Republica Dominicană, după ce a căzut de la etaj

Vineri, 31 august 2018, în jurul orei 12.40, Andreea şi fostul ei iubit, Gabriel Villanueva, s-au cazat în hotelul W&P din Santo Domingo.

Ultimele imagini cu Andreea în viaţă au fost filmate de camerele de supraveghere al hotelului.

Pe acestea se poate observa cum tânăra de 23 de ani, originară din Constanţa, se afla la recepţie împreună cu fostul ei iubit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o scurtă discuţie cu angajatul hotelului, Villanueva a smuls din mâna Andreei un card pe care l-a înmânat recepţionerului.

Ulterior, bărbatul a plecat într-o direcţie, iar Andreea şi-a luat bagajele şi a plecat în cealaltă direcţie.

Andreea nu a mai ieşit din camera de hotel toată ziua, fiind găsită abia sâmbătă dimineaţă în curtea hotelului.

Potrivit anchetatorilor, ea a căzut de la etajul patru al hotelului şi a murit pe loc. Gabriel Villanueva a fugit imediat după ce Andreea a căzut de la etaj.

El s-a predat câteva ore mai târziu şi a fost reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere la înmormântarea Andreei, românca moartă în Republica Dominicană (Video)