Antena Meniu Search
x

Andreea şi Maria, cele două adolescente dispărute în Gorj, au fost găsite de poliţişti

Andreea Elena Zoltan şi Maria Alexandra Cazacu, cele două fete de 14 ani, din comuna Baia de Fier, judeţul Gorj, date dispărute de familiile lor, au fost găsite. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.11.2019, 09:19

Andreea Elena Zoltan şi Maria Alexandra Cazacu, dispărute de două zile, au fost găsite
Andreea Elena Zoltan şi Maria Alexandra Cazacu, fetele dispărute în Gorj, au fost găsite - IPJ Gorj

Andreea Elena Zoltan şi Maria Alexandra Cazacu, cele două fete de 14 ani, din comuna Baia de Fier, judeţul Gorj, date dispărute de familiile lor, au fost găsite. 

Aseară, Andreea Elena Zoltan şi Maria Alexandra Cazacu, au fost identificate de polițiști pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, în incinta unui local public.

Cele două adolescente se aflau în zona unei parcări de TIR-uri. Din declarațiile lor, copilele nu au fost victimele niciunei infracțiuni.

Reamintim că joi, 21 noiembrie, poliţiştii din Baia de Fier au fost sesizați de o femeie de 33 de ani că fiica sa, Andreea Elena Zoltan, de 14 ani, a plecat de acasă, cu o zi în urmă, şi nu s-a mai întors. 

Andreea Elena Zoltan şi Maria Alexandra Cazacu au dispărut miercuri dimineaţă

Tot joi, la sediul poliției s-a prezentat o a doua femeie, de 49 de ani, de asemenea din Baia de Fier, care le- spus agenţilor că nepoata ei, Maria Alexandra Cazacu, de 14 ani, a plecat de la domiciliu și până nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că prima tânără ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu, spunând că merge acasă la cea de-a doua minoră, unde a rămas până în dimineața zilei de 20 noiembrie, când, în jurul orelor 8:00, cele două s-au deplasat cu microbuzul școlar la unitatea de învățământ ale cărei cursuri le urmează, potrivit IPJ Gorj.

De atunci, nimeni nu a mai ştiut nimic de cele două fete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Andreea şi Maria, cele două adolescente dispărute în Gorj, au fost găsite de poliţişti