Antena Meniu Search
x

Prima soţie a lui Andrei Gheorghe, Maria, a făcut primele declaraţii, după moartea fulgerătoare a acestuia

Andrei Gheorghe a murit subit, la vârsta de doar 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Vezi și

Andrei Gheorghe a murit subit, la vârsta de doar 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Rebel, excentric, uneori cinic şi fără reguli, a fost considerat un spirit liber si vocea mai multor generaţii. Medicii legişti au stabilit că omul de radio şi de televiziune s-a stins cu 12 ore înainte de a fi găsit prăbuşit în casă de catre paznicul complexului în care locuia.  Ar fi avut probleme cardiace vechi. În trecut, a mai suferit un infarct. Apropiaţii îi vor îndeplini ultima dorinţă. Va fi incinerat, iar trupul lui fără viaţă nu va fi depus în spaţii publice. 

A trăit liber şi fără reguli. A cucerit România de la prima intervenţie în direct, la radio. Mai bine de 20 de ani, Andrei Gheorghe a fost vocea unei generaţii. Ieri, s-a stins. Singur, în locuinţa lui din Voluntari. La ora 22 şi 15 minute, s-a dat alarma la 112. 

Aseară, luminile nu s-au mai aprins în casa lui Andrei Gheorghe. Liniştea era suspectă, iar supraveghetorul care are grijă de complexul imobliar în care jurnalistul locuia a intrat în locuinţă. L-a găsit decedat, în baie.

Era mort de aproape 12 ore, au stabilit medicii legişti. Andrei Gheorghe avea probleme cardiace şi a suferit un stop cardiorespirator, arată primele verificări. În trecut, a mai suferit un infarct. Maria, prima lui soţie, a mărturisit că, de o perioadă, era obosit. Şi dezamăgit: "L-am iubit enorm, necondiţionat. Probabil a obosit. Mi-a dat un copil excepţional. Îi mulţumesc toată viaţa. O să-l iubesc toată viaţa şi o să-i păstrez memoria." 

Vecinii l-au văzut pe Andrei Gheorghe ultima dată sâmbătă, când a ieşit din casă să ducă gunoiul! Nu părea să aibă probleme de sănătate, spun ei. Şi totuşi, ducea o viaţă agitată, fără să ţină cont de pericolele pentru sănătate, povestesc prietenii apropiaţi. Medicii aşteaptă acum şi rezultatul probelor toxicologice. Era un fumător împătimit. 

Vestea morţii lui Andrei Gheorghe a şocat lumea televiziunii şi a radioului. Printre primii care au reacţionat a fost fosta lui soţie, Petruţa Gheorghe: "Iubitul meu care nu mai ești aici... Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar... așa o să rămâi în memoria și inimile noastre."

La Institutul de Medinică Legală au ajuns astăzi, împietriţi, fosta lui soţie împreună cu cei trei copii, pe care Andrei Gheorghe îi considera ai lui. Anastasia, fiica lui din prima căsătorie, urmează să vină în ţară din Anglia. 

Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă, aşa cum şi-a dorit. Cei care vor să-şi ia rămas bun de la el pot merge la galeriile Mobius din Capitală. Va fi un omagiu simbolic, aşa cum a vrut jurnalistul. Trupul lui va rămâne la Institutul de Medicină Legală. 

Andrei Gheorghe: "De fiecare dată când veţi fi buni, veţi ieşi din mulţime. Şi de fiecare dată când veţi ieşi din mulţime, veţi ieşi în faţă. Şi când veţi ieşi în faţă, veţi străluci şi veţi atrage privirile. Şi de abai atunci o să înceapă să fie interesant şi greu."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Prima soţie a lui Andrei Gheorghe, Maria, a făcut primele declaraţii, după moartea fulgerătoare a acestuia