Antena Meniu Search
x

Aneta Groza, noul guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării

Aneta Groza este de marți noul guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării. Anunțul a fost făcut marți de Ministerul Mediului.

de Redactia Observator

la 27.07.2021, 16:36

„Am avut, săptămâna trecută, o întâlnire la minister cu doamna guvernator Groza, am vorbit despre provocările principale ale administrării rezervației, despre obiectivele principale finanțate din PNRR pentru conservarea habitatelor și ecosistemelor din Delta Dunării și despre planul de acțiune propus de doamna guvernator pentru perioada următoare”, a declarat Tánczos Barna, ministrul Mediului, care nu a participat la preluarea funcției de către Aneta Groza, pentru că este în vizită în zonele afectate de inundații din județul Alba.

Fostul guvernator, revocat din funcţie

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Atena-Adriana Groza se numeşte în funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării”, se arată în decizie.

Atena-Adriana Groza a fost propusă pentru acest post de USR PLUS. „Atena-Adriana Groza are o experienţă de peste 20 de ani în conservarea biodiversităţii, dezvoltarea durabilă şi managementul ariilor naturale protejate, atât la nivel naţional, cât şi la nivel european şi internaţional, dar şi în implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene sau naţionale”, spunea în iunie Dacian Cioloş

Aneta Groza l-a înlocuit în funcția de guvernator al Deltei Dunării pe Ion Munteanu, care a fost revocat de premier din această funcție în 20 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Aneta Groza, noul guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării