Antena Meniu Search
x

Anexa unui bloc din Cluj, transformată într-un "apartament cochet care oferă linişte şi intimitate". Preţul cerut

O anexă lipită de un bloc din Cluj e vândută pe un site de imobiliare drept un apartament. Preţul este evident unul pe măsură: 50.000 de euro.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 10:30

Potrivit anunţului postat pe site-ul NapocaImobiliare, aşa-zisul apartament are nevoie de finisaje interioare pentru că cele actuale sunt "clasice". Tot conform anunţului, "apartamentul" dispune de o suprafaţă utilă de 26 de metri pătraţi şi are un dormitor, o bucătărie, o baie, un hol şi un pod. "Apartamentul" este prezentat ca fiind "cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală cum ar fi liniște și intimitate".

"Vă propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian. Apartamentul se afla într-o zonă bună, în apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi magazine, școli, stații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți. În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și astfel dobândindu-se intimitate absolută, prin ridicarea unui gard. Odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului, pentru a câștiga încă una sau două încăperi", se arată în anunţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Anexa unui bloc din Cluj, transformată într-un "apartament cochet care oferă linişte şi intimitate". Preţul cerut