Antena Meniu Search
x

Angajări în Poliţie! Cum s-au făcut repartizările în şcolile de agenţi şi subofiţeri, pentru admiterea din ianuarie 2018. Anunţul de ultimă oră făcut de MAI

Ministerul de Interne a anunţat că nu mai puţin de 6 candidaţi se bat pentru un loc la admiterea în şcolile de agenţi şi subofiţeri, din ianuarie 2018.

Angajări în Poliţie! Şase candidaţi pe loc la admiterea din ianuarie 2018

Ministerul de Interne a anunţat prin intermediul unui mesaj postat pe pagina pe Facebook că nu mai puţin de 6 candidaţi se bat pentru un loc la admiterea în şcolile de agenţi şi subofiţeri, din ianuarie 2018.

"18.800 de candidați s-au înscris pentru cele 2.880 de locuri scoase la concurs de MAI, în sesiunea de admitere din ianuarie 2018.

Cea mai mare concurență este înregistrată la Școala de pregătire a agenţilor poliţiei de frontieră „Avram Iancu” – Oradea unde, pentru cele 280 de locuri, sunt înscriși 2.385 de candidați, înregistrându-se o medie de 8.5 candidați pe loc", anunţă MAI pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce condiţii trebuie îndeplinite pentru angajare în Poliţie

Fiecare şcoală postliceală a ministerului va organiza concursul de admitere în perioada 13 – 21 ianuarie 2018.

Tematica şi bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaţilor şi planificarea probelor de concurs se vor afişa pe site-ul oficial al fiecărei unităţi de învăţământ.

"În conformitate cu pachetul de măsuri aprobat de ministrul Carmen Dan, pentru diminuarea deficitului de personal, MAI organizează, în premieră, o sesiune de admitere în luna ianuarie 2018 în şcolile de agenţi şi subofiţeri.

Vor fi scoase la concurs 2.880 de locuri, astfel: 1.600 pentru agenţi de poliţie, 700 pentru subofiţeri jandarmi, 300 pentru subofiţeri pompieri şi 280 pentru poliţişti de frontieră", reiese dintr-un comunicat transmis de către MAI.

RECOMANDARE - ANGAJĂRI ÎN POLIŢIE. MAI vrea să angajeze 15.000 de oameni până la finalul lui 2019

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Angajări în Poliţie! Cum s-au făcut repartizările în şcolile de agenţi şi subofiţeri, pentru admiterea din ianuarie 2018. Anunţul de ultimă oră făcut de MAI