Antena Meniu Search
x

Angajări la Wizz Air! Compania aeriană recrutează însoţitori de zbor în cinci oraşe din România

Wizz Air face angajări în cinci oraşe din România! Compania aeriană este în căutare de însoţitori de zbor în toată luna noiembrie.

Wizz Air face angajări în cinci oraşe din România! Compania aeriană este în căutare de însoţitori de zbor în toată luna noiembrie.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, anunţă alte şase sesiuni de recrutare în luna noiembrie, în România, ca parte a celei mai mari campanii de angajări din istoria companiei intitulată  #IamWIZZcrew.

RECOMANDARE - Bagaje de mână fără taxă la Wizz Air! Toţi pasagerii vor putea să călătorească GRATUIT cu un bagaj de mână!

Wizz Air face angajari! Compania recruteaza insotitori de zbor in cinci orase din Romania

Pe acelaşi subiect

Astfel, în toată luna noiembrie, în cinci oraşe din România, Iaşi, Cluj-Napoca, Craiova, Bucureşti şi  Timişoara vor avea loc sesiuni de recrutare de tip 'Open Day' pentru însoţitori de zbor, ceea ce înseamnă că orice persoană care îndeplinește condițiile menționate de Wizz Air se poate prezenta la interviurile organizate de companie. Mai multe detalii despre recrutări se pot găsi accesând pagina de cariere a Wizz Air.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Angajări la Wizz Air! Ce condiţii trebuie să îndeplinească viitorii însoţitori de zbor

Cei care sunt interesaţi de locurile de muncă puse la dispoziţie de compania aeriană trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani. De asemenea, femeile trebuie să aibă o înălţime de cel puţin 1,65 metri, iar bărbaţii 1,75 metri.

Alte cerinţe pentru angajare la Wizz Air:

  • anvergura braţelor de cel puţin 2,10 metri atunci când stau pe vârful picioarelor;
  • diplomă de absolvire a liceului;
  • să vorbească şi să scrie fluent în limba engleză;
  • pasaşaport valabil;
  • tatuajele şi piercing-urile sunt acceptat atât timp cât nu sunt vizibile atunci când este purtată uniforma;
  • abilitatea de a înota;
  • posibilitatea de a ajunge în 60 de minute la bază, în fiecare zi, indiferent de momentul din zi.

Cei care vor trece cu succes de procesul de selecție se vor alătura echipajului de bord WIZZ, vor primi instruire completă gratuită, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători alături de familie şi prieteni, în întreaga reţea WIZZ din Europa şi nu numai, la preţuri reduse şi cu bilete bonus.

În România, echipa în continuă creștere a Wizz Air numără în prezent peste 750 de membri de echipaj, iar în 2018, echipa locală se va extinde la peste 830 de membri care vor opera de la șapte baze din România, iar flota va număra 24 de aeronave moderne, de tip Airbus A320 și A321.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Angajări la Wizz Air! Compania aeriană recrutează însoţitori de zbor în cinci oraşe din România