Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Angajata de la Protecția Copilului care s-a ocupat de adopția Sorinei, înconjurată de protestatari

O angajată de la Protecția Copilului Mehedinți a fost înconjurată de protestatari, în localitatea Baia de Aramă. Oamenii strigă "hoții, hoții, ați sechestrat copii", după ce mascații au luat-o pe fetiță din casa în care locuia.

de Redactia Observator

la 22.06.2019 , 14:11

O angajată de la Protecția Copilului Mehedinți a fost înconjurată de protestatari, în localitatea Baia de Aramă. Oamenii strigă "hoții, hoții, ați sechestrat copiii", după ce mascații au luat-o pe fetiță din casa în care locuia alături de îngrijitori.

Momente tensionate în Baia de Aramă, după ce o copilă de 9 ani a fost luată din casa în care a crescut, pentru a fi dată în adopție unei familii din America. Violeta Morjan, angajata care se ocupa de cazul micuței, a fost înconjurată de mulțimea ieșită la protest. 

Protestatarii au înconjurat mașina femeii, fiind necesară intervenția poliției. 

Vezi și

Câteva sute de oameni au ieșit vineri noaptea cu pancarte și au început să scandeze, nemulțumiți de faptul că fetița a fost luată cu forța de către agenții coordonați de procurorul de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Angajata de la Protecția Copilului care s-a ocupat de adopția Sorinei, înconjurată de protestatari