Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ani grei de închisoare pentru medicul stomatolog acuzat de influencerița Lolrelai că a drogat-o și violat-o

Cutremur în lumea medicinei dentare. Medicul Costin Iulian Berechet a fost condamnat la zece ani de închisoare în regim de detenție, în dosarul în care a fost acuzat că a agresat-o sexual pe Ștefania Costeche, cunoscută pe Instagram drept Lolrelai. Costin Iulian Berechet era medic dentist la Policlinica Titan.

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 18:15

Medicul acuzat de către influencerița Ștefania Costache (Lolrelai) că ar fi agresat-o sexual a fost condamnat pe fond la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire de libertate.

"Aduc aminte că medicul stomatolog ar fi drogat-o pe Lolrelay și apoi, folosind probabil drogul violului, a deplasat- o în apartamentul acestuia unde, profitând de starea indusă, ar fi agresat-o sexual. Instanța ne-a admis și cererea de plata a daunelor morale și a stabilit o despăgubire de 50.000 de euro. În cazul acesta au mai depus mărturie și alte victime ce au confirmat că ar fi pățit la fel, însă plângerile lor au fost clasate de către alte parchete pentru lipsa de probe", a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Ani grei de închisoare pentru medicul stomatolog acuzat de influencerița Lolrelai că a drogat-o și violat-o