Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul care l-a făcut pe un șofer să danseze dezbrăcat, în fața pompierilor: "E drogat, mă! Se maimuțărește"

Accident cu final neaşteptat. Un şofer din Cluj, care s-a oprit cu maşina într-o casă, a făcut un spectacol de zile mari când au ajuns salvatorii. Bărbatul s-a dezbrăcat în mijlocul străzii şi, în timp ce dansa, le arăta pompierilor semne obscene. Nu a vrut în ruptul capului să sufle în fiolă şi nici să i se ia sânge la spital. 

de Redactia Observator

la 10.01.2022, 19:17

Vezi și

Sunt imaginile filmate imediat după accident. Aventura tragi-comică a şoferului de 28 de ani a început aseară. Tânărul s-a urcat la volan şi a gonit pe străzi. Mergea dinspre Gilău spre Someşul Rece. Vitejia fără măsură l-a făcut să piardă controlul volanului, a ieşit de pe şosea, a făcut ţăndări un gard şi a intrat în casa unei femei de 83 de ani. Atât de puternic a fost impactul, încât un zid al casei a fost făcut praf. Bucăţile de cărămidă s-au sfărâmat, iar tavanul s-a fisurat. Doar norocul a făcut ca femeia să nu fie în acel moment în cameră. Chiar şi aşa, bătrâna a tras o sperietură zdravănă.

Proprietara casei: Casa mea e stricată! Am pus o prelată, că pot umbla câinii prin casă.

Salvatorii au venit imediat să-l ajute. Doar că, atunci când au vrut să-l testeze pentru alcool şi droguri, tânărul a refuzat, s-a dezbrăcat de pantaloni şi a început să alerge pe şosea. 

Martor: E drogat, mă! Ăla se maimuțărește, să-l lasam câteva secunde!

Pe acelaşi subiect

Degeaba au încercat salvatorii să stea de vorbă cu el.

Bărbatul care a făcut accident dansa şi făcea gesturi obscene

Vecinul proprietarei: Am tras să îl ridic de acolo, am crezut că s-a lovit. Mi-a cerut să-i dau ceva de mâncare, i-am dat o bucată de pită şi un cârnat!

Au reuşit în final să pună mâna pe tânărul rebel şi l-au dus la spital.

Andreea Vișan, purtător de cuvânt IPJ Cluj: După transportarea la unitatea medicală, cel în cauză a refuzat prelevarea mostrelor biologice, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice. 

Poliţia a deschis o anchetă şi trebuie să stabilească dacă bărbatul era băut ori drogat. Între timp, părinţii tânărului au vorbit cu bătrâna şi vor suporta toate cheltuielile cu reparaţia casei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul care l-a făcut pe un șofer să danseze dezbrăcat, în fața pompierilor: "E drogat, mă! Se maimuțărește"