Antena Meniu Search
x

Antena Group dezaprobă maniera de soluţionare de către CNA a solicitării de relansare a postului Antena 2

Aceasta relansare consta in schimbarea structurii de programe, a siglei si a denumirii postului Antena Stars.

Respingerea solicitarii noastre in sedinta din 10.12.2013 este in dezacord total cu legea si cu practica pe care C.N.A. a avut-o pana in prezent fata de ceilalti radiodifuzori care au in grila de programe emisiuni de acelasi gen.

Antena Group contesta temeinicia acestei decizii, precum si modul in care Presedintele CNA, Laura Georgescu, si-a exprimat punctul de vedere impotriva acestui post, discriminand, fara argumente, persoanele implicate in grila de programe.

Pozitia vehementa a Presedintelui C.N.A., exprimata in interventii televizate, contravine practicilor si scopului pentru care aceasta institutie a fost infiintata.

Antena TV Group a investit pentru relansarea Antenei 2 sub denumirea Antena Stars resurse umane si financiare semnificative, adaptand si actualizand programele in conformitate cu tendintele pietei, cerintele publicului si ale partenerilor, respectand cu strictete prevederile legale.

Tergiversarea acestei relansari de catre C.N.A. cat si reactiile publice fara precedent ale Presedintelui acestei institutii se transpun inevitabil intr-o atitudine discriminatorie fata de Antena Group.

Actiunile Presedintelui C.N.A. indreptate impotriva Antena Group genereaza efecte care exced bunele practici institutionale, determinand prejudicii grave financiare si de imagine pentru compania noastra.

Avand in vedere atitudinea nedemna a Doamnei Presedinte Laura Georgescu in raport cu functia pe care o ocupa, cat si situatia fara precedent creata, Antena Group se va adresa Comisiei de Cultura si Media din Parlamentul Romaniei, in vederea constatarii abaterilor savarsite de catre Presedintele C.N.A.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Antena Group dezaprobă maniera de soluţionare de către CNA a solicitării de relansare a postului Antena 2