Antena Meniu Search
x

Fetiţă de doi ani, din Bacău, căutată de mai bine de 16 ore după ce a dispărut

Cautări disperate timp de mai bine de 16 ore, după ce o fetiţă de numai doi ani din comuna Blăgeşti din Bacau a dispărut de acasă. Zeci de jandarmi, pompieri, dar şi localnici au căutat-o peste tot, întreaga noapte, şi continuă să o caute pe copilă şi la această oră.

Vezi și

Cautări disperate timp de mai bine de 16 ore, după ce o fetiţă de numai doi ani din comuna Blăgeşti din Bacau a dispărut de acasă. Zeci de jandarmi, pompieri, dar şi localnici au căutat-o peste tot, întreaga noapte, şi continuă să o caute pe copilă şi la această oră.

UPDATE 10.00. Fetiţa de doi ani a fost găsită în viaţă, în această dimineaţă, de cei care o căutau de mai bine de 16 ore.

Este alertă în comuna Blăgeşti, satul Blăgeşti, judeţul Bacău, după ce o fetiţă de 2 ani a dispărut fără urmă de acasă.

Antonia a dispărut, ieri, în jurul orei 16:30, când mama şi tatăl ei nu erau acasă. Tatăl era la un vecin ca să-l ajute să mute un pat, iar mama se afla în grădină după lemne.

Pe acelaşi subiect
Cautări disperate timp de aproape 16 ore, după ce o fetiţă de numai doi ani din comuna Blegeşti din Bacau a dispărut de acasă

Cel care a alertat vecinii a fost chiar tatăl micuţei, care nu a lipsit de acasă mai mult de 3 - 4 minute. Toată lumea s-a mobilizat şi au început căutarile. Abia după patru ore au sunat la 112 ca să anunţe dispariţia copilei. 

Fetiţa dispărută din Bacău, căutată de zeci de oameni

Zeci de pompieri, vecini şi chiar un grup de tineri a unui club de off-road, aproximativ 70 de oameni, au căutat fetiţa. Pompierii au folosit chiar şi o cameră cu termoviziune. 

Antonia a dispărut, ieri, în jurul orei 16:30, când mama şi tatăl ei nu erau acasă

Sătenii au căutat fetiţa şi în râul care trece prin sat, dar fără succes. 

Familia mai are 2 copii, unul în vârstă de 4 ani, internat la spital, şi un bebeluş de 8 luni. 

Zeci de jandarmi, pompieri, dar şi localnici au căutat-o peste tot, întreaga noapte, şi continuă să o caute pe copilă şi la această oră

Nimeni nu ştie când şi cum s-a întâmplat, mai ales că bunica spune că fetiţa încă nu merge foarte bine. 

Autorităţile continuă căutările până la găsirea micuţei. 

GÎNJU VASILICA - ANTONIA, semnalmentele fetiţei dispărute din Bacău

Polițiștii caută o fetiţă, de 2 ani, din localitatea Blăgeşti, județul Bacău, care a dispărut din incinta locuinţei. Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, o tânără, de  2 de ani, din comuna Blăgeşti, a sesizat polițiștii din cadrul I.P.J. Bacău că fiica sa, GÎNJU VASILICA-ANTONIA, în vârstă de 2 ani, a dipărut din curtea locuinţei, în cursul acelaiași zile.

Antonia este de negăsit. Fetiţa din Bacău este dispărută de acasă de mai bine de 16 ore

SEMNALMENTE - înălţime 0,90 cm, 13 kg, ochi albaştri, păr şaten deschis, faţa rotundă, obrajii proeminenţi, fără semne particulare.

La data dispariției aceasta purta o căciuliţă de culoare albastră, geacă de culoare roz, iar în picioare purta încălţări de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fetiţă de doi ani, din Bacău, căutată de mai bine de 16 ore după ce a dispărut