Antena Meniu Search
x

Apartament mistuit de flăcări la Timişoara. Locatarul s-a intoxicat cu fum, după ce ar fi adormit cu ţigara aprinsă în mână

Panică mare azi noapte într-un bloc din Timişoara. Zeci de locatari au fost evacuaţi din locuinţe, după ce un incendiu a izbucnit la etajul unu al clădirii. Un bărbat de 63 de ani, care locuia în apartamentul mistuit a ajuns de urgenţă la spital după ce s-a intoxicat cu fum. Incendiul ar fi izbucnit după ce acesta ar fi adormit cu o ţigară aprinsă în mână.     

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 08:09

Vezi și

Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul unui al unui bloc de locuinţe. Locatarii au fost cei care au sunat la 112 după ce au simţit pe casa scării un miros puternic de fum. Speriaţi, oamenii au ieşit repede din bloc.

Vecin: Ne-am trezit că a ieşit fum şi era la un apartament aici.

Vecin: Ne-am evacuat noi.

Reporter: Ce aţi făcut?

Vecin: A intrat fumul şi am sunat la pompieri, după aceea au ieşit toţi

Vecin: S-a simţit miros gros de fum şi aia a fost. Fum ce a fost la etajul patru, acolo s-a simţit fumul tare, puternic.

Vecină: A fost plin de fum în casă şi am mers, am bătut şi la vecina de deasupra să o scot afară că mă gândeam că poate e singură.

Vecin: Automat ne-am speriat că noi facem mâncare pe butelie şi ferească Dumnezeu să explodeze butelia că blocul nostru nu mai există.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la faţa locului. În urma incendiului un bărbat de 63 de ani, proprietar al apartametului, a fost găsit intoxicat cu fum şi a fost dus de urgenţă la spital.

Cleveţi Răzvan, ISU Timiş: În interior am găsit o persoană inconştientă, a fost predată echipajelor SAJ. Am evacuat un număr de 60 de persoane, dintre care un copil şi s-au autoevacuat 14 persoane.

Incendiul ar fi pornit după ce propietarul a adormit cu ţigara în mână. Pompierii au aerisit casa scării, iar locatarii au fost lăsaţi să se întoarcă în locuinţe câteva ore mai târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Apartament mistuit de flăcări la Timişoara. Locatarul s-a intoxicat cu fum, după ce ar fi adormit cu ţigara aprinsă în mână