Antena Meniu Search
x
LIVE

Apel disperat la 112 din partea unui copil din Tulcea. Băiețelul voia să-și salveze mama, bătută chiar de tatăl său

Apel disperat la 112 din partea unui copil. Un băiat de numai 7 ani din Tulcea a sunat să cheme după ajutor pentru mama sa, bătută de tatăl său. Bărbatul ar fi încercat prin violenţă să o convingă pe femeie să nu plece din oraş.

De Adrian Obreja la 01.03.2021, 16:49
Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Totul s-a încheiat cu dosar penal pentru lovire și alte violenţe, deschis pe numele bărbatului de 36 de ani, după ce băiatul a avut tăria și prezența de spirit să sune la 112, văzând că mama sa este agresată. Bărbatul a încercat să nege tot ceea ce s-a întâmplat. Ba mai mult, acesta le-a declarat jandarmilor faptul că băiatul de 7 ani a folosit telefonul într-un mod abuziv și a sunat la 112.

Incidentul a avut loc în weekend în orașul Tulcea. La fața locului au intervenit jandarmii. Aceștia au identificat o femeie, în vârstă de 30 de ani, care a declarat că, pe fondul unor neînţelegeri şi al consumului de alcool, concubinul a început să-i adreseze injurii, ameninţând-o cu acte de violenţă în situaţia în care aceasta va intenţiona să părăsească oraşul. Copilul de șapte ani a reușit să sune la 112 pentru a cere ajutorul autorităților

"Femeia a relatat jandarmilor faptul că bărbatul i-a acoperit nasul şi gura, împiedicând-o să ceară ajutor, continuând să o lovească cu palmele peste faţă şi cap, provocându-i dureri. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost cel care a cerut sprijinul forţelor de ordine, apelând numărul unic de urgenţă 112. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de jandarmi la faţa locului, declarând că numărul unic de urgenţă 112 a fost apelat în mod abuziv de către minor", au anunțat jandarmii din Tulcea.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că pe numele bărbatului au mai fost emise două ordine de protecţie provizorie, dar femeia a refuzat prelungirea acestora în instanţă.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Apel disperat la 112 din partea unui copil din Tulcea. Băiețelul voia să-și salveze mama, bătută chiar de tatăl său

Breaking News

O scrisoare bombă a explodat la ambasada Ucrainei din Madrid. Un angajat a fost rănit uşor

O scrisoare bombă a explodat la ambasada Ucrainei din Madrid. Un angajat a fost rănit uşor