Antena Meniu Search
x

Apelul Poliției pentru prinderea unuia dintre agresorii femeii-jandarm din Piața Victoriei: 'Dacă îl recunoașteti, sunați la 112'

Poliția Capitalei face un apel la populaţiei pentru prinderea unuia dintre agresorii femeii-jandarm din Piața Victoriei.

Poliția Capitalei face un apel la populaţiei pentru prinderea unuia dintre agresorii femeii-jandarm din Piața Victoriei.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti  si Politia Capitalei -  Serviciul Omoruri, în scopul stabilirii tuturor circumstantelor in care au fost agresati cei doi jandarmi, solicită sprijinul in mediatizarea unor imagini.

Rugam cetatenii care il recunosc pe barbatul ce apare in fotografii sa sune la 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie. Pe aceasta cale multumim celor care s au implicat si ne au oferit ajutor, transmite Poliţia Capitalei.

Poliţia Capitalei a anunţat, sâmbătă seara, că 19 persoane au fost duse la audieri în legătură cu incidentele produse în ziua precedentă la protestul din Piaţa Victoriei. Anchetatorii au analizat, în paralel, şi înregistrările video realizate în timpul protestului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Apelul Poliției pentru prinderea unuia dintre agresorii femeii-jandarm din Piața Victoriei: 'Dacă îl recunoașteti, sunați la 112'