Antena Meniu Search
x

Apele revărsate pe străzile din București după furtună au "furat" zeci de plăcuțe de înmatriculare și chiar o țeavă de eșapament

Furtuna de Cod roșu care s-a abătut asupra Bucureștiului a lăsat în urma sa dezastru. Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov declară că, până la ora 21.00, ca urmare a codurilor de vreme severă înregistrate în București, au intervenit pentru degajarea a 44 copaci și 3 elememente de construcție. 26 de mașini au fost afectate.

de Monica Palade

la 14.06.2022, 23:20

Pompierii au evacuat apa de pe 18 de străzi, din 45 de locuințe și 15 curți. În ce privește județul Ilfov, până la aceeași oră au fost degajați 4 copaci căzuți. De asemenea, s-a evacuat apa din 12 locuințe și de pe două străzi inundate. O singură mașină a fost avariată.

Zeci de plăcuțe de înmatriculare au rămas în urma furtunii

Și traficul feroviar a fost oprită între Ramificaţia Pajura şi Bucureşti Nord, din cauza a doi copaci căzuţi pe linia de contact, în urma furtunii. Capitala și județul Ilfov au fost sub mai multe avertizări meteo Cod roșu șli portocaliu de vreme rea.

În plus, pe stăzile din București, mai ales cele din sectorul 5 și 6, în urma inundațiilor, zeci de plăcuțe de înmatriculare au rămas în urmă. Pe străzile Romancierilor și Sălaj, oamenii care le-au găsit le-au așezat pe bănci, pe garduri, în speranța că cei care le-au pierdut le vor putea vedea și se vor întoarce după ele. În plus, chiar și o tobă de eșapament a fost zărită pe una dintre străzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Apele revărsate pe străzile din București după furtună au "furat" zeci de plăcuțe de înmatriculare și chiar o țeavă de eșapament