Antena Meniu Search
x

Aproape o mie de stații STB din București vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulație

Aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale, astfel încât călătorii să poată afla în timp real programul de circulație și variantele de traseu.

de Redactia Observator

la 13.08.2023, 17:18

autobuz STB București
Aproape o mie de stații STB din București vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulație - Shutterstock (arhivă)

"Aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulație a vehiculelor și ce variante de traseu au la dispoziție. Informarea se va face atât vizual, cât și audio", a anunțat duminică Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

Potrivit acestuia, autoritățile sunt în etapa de evaluare a ofertei depuse ca urmare a lansării licitației în SEAP pentru achiziția studiului de fezabilitate.

Valoarea totală estimată a studiului de fezabilitate este 756.408 lei. Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei.

Proiectul "Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea București - Ilfov – Informarea călătorilor în stațiile de transport public" este realizat cu fonduri prin PNRR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Aproape o mie de stații STB din București vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulație