Antena Meniu Search
x

Arestat pentru ultraj, după ce s-a ales cu dosar penal. Nervos, bărbatul a intrat live de Facebook şi l-a ameninţat cu moartea pe poliţistul din Timişoara

Un bărbat din Timişoara a fost arestat preventiv, vineri, sub acuzaţia de ultraj, după ce a făcut o transmisiune live pe Facebook, iar în intervenţia de pe reţeaua de socializare îl ameninţa pe un poliţist care deschisese un dosar penal pe numele său.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 01.12.2023, 18:37

Poliţistul deschisese un dosar penal pe numele său - Profimedia

Timişoreanul a intrat în atenţia procurorilor după ce, într-o transmisiune pe Facebook, a ameninţat cu moartea un poliţist. 

Nervos, bărbatul a intrat live de Facebook şi l-a ameninţat cu moartea pe poliţist

"S-a reţinut că inculpatul în noaptea de 29.11.2023, în jurul orei 23.00, l-a ameninţat prin intermediul unei postări live pe reţeaua de socializare Facebook pe un ofiţer de poliţie din cadrul I.P.J. Timiş – Poliţia Municipiului Timişoara, cu acte de violenţă şi cu moartea, în scop de răzbunare, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care au fost de natură a produce persoanei vătămate o stare de temere", informează, vineri, oficialii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. 

Reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara ai declarat pentru News.ro că bărbatul era nemulţumit pentru că pe numele său a fost deschis un dosar penal care se află în lucru, cercetarea nefiind finalizată.

Vineri, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbatul care l-a ameninţat de poliţist şi tot vineri acesta a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Timişoara a emis mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Evenimente » Arestat pentru ultraj, după ce s-a ales cu dosar penal. Nervos, bărbatul a intrat live de Facebook şi l-a ameninţat cu moartea pe poliţistul din Timişoara