Antena Meniu Search
x

Armin Van Buuren a tras cortina peste ediţia din acest an a festivalului UNTOLD. DJ-ul a mixat până la răsărit

Au fost patru nopţi pline de culoare şi energie, patru nopţi de poveste, în care Clujul a devenit din nou capitala internaţională a muzicii. Years&Years, Fedde Le Grand sau David Guetta au fost cei care au întreţinut atmosfera în ultima noapte de UNTOLD. Chiar dacă ploaia părea să aibă alte planuri la început, în cele din urmă norii s-au risipit, iar zecile de mii de oameni au petrecut până în zori.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 09:01

Vezi și

Înainte de lăsarea întunericului, norii s-au adunat deasupra stadionului Cluj Arena, iar ploaia torențială i-a făcut pe mulţi să caute adapost. Years&Years a dat startul la distracţie în ultima nopate de UNTOLD, pentru zecile de mii de tineri care au dansat până la răsărit.

Tineri: E un fel de al doilea Electric Castle.

Tineri: E super. Atmosfera şi muzica. E prima dată când vin şi cu siguranţă voi mai veni.

Chiar şi după patru zile şi patru nopţi de distracție, petrecăreţii s-au bucurat până în ultima clipă de artiștii preferaţi. Iar după Years&Years a venit şi rândul dj-ului Fedde le Grand să urce pe scenă.

Tineri: E super! La toate ediţiile am fost,dar anul acesta a fost ce mai tare ediţie.

Tineri: E foarte fain. Mă bucur că am venit. E prima dată când vin. Muzica e foarte mișto. Am fost şi în celelalte zile. Mi-a plăcut foarte foarte mult. Îl aştept pe David Guetta să vine să cânte.

Iar aşteptarea a luat sfârşit. Ca în fiecare an, David Guetta, veteranul festivalului Untold a fost primit cu aceeaşi căldură.

Cel care a tras cortina, anul acesta, a fost Armin Van Buuren, care a mixat până la răsăritul soareluI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Armin Van Buuren a tras cortina peste ediţia din acest an a festivalului UNTOLD. DJ-ul a mixat până la răsărit