Antena Meniu Search
x

Două asistente de la Urgențe i-ar fi spus unei paciente să renunțe și să plece acasă

Două asistente de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila sunt acuzate că au ignorat o tânără care se simțea rău. Femeile i-ar fi spus fetei, care venise pentru consult, să nu completeze fișa și mai bine să se ducă acasă, că e tânără și nu moare.

Două asistente de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila sunt acuzate că au ignorat o tânără care se simțea rău.

Femeile i-ar fi spus fetei, care venise pentru consult, să nu completeze fișa și mai bine să se ducă acasă, că e tânără și nu moare.

“Am venit la urgente, deoarece ma simteam foarte foarte foarte rau. Intr-adevar extenuata din cauza surmenajului acumulat deoarece a doua zi urma sa sustin prima proba la bacalaureat, m-am dus la primiri urgente si am explicat simptomele pe care le aveam: palpitatii, mana stanga, amortita de mai bine de cinci ore, pe care o simteam precum ar fi paralizata, gura o aveam incleștata, dureri groaznice de cap. Aceste doamne din poza m-au sfatuit sa nu imi fac fisa deoarece voi avea de așteptat 2-3 ore pe hol și mai bine as pleca acasa ca sunt tanara, nu mor! Chiar daca mi-au spus “Esti tanara, nu mori!”, am așteptat in speranta ca imi vor face ceva, am insistat sa imi faca foaie deoarece ma simteam foarte rau! Dupa indelungi insistente mi-au facut foaie. Desi nu era decat un singur pacient la UPU, am asteptat aproape trei ore sa fiu prezentata unui medic. Tinand cont ca holul era gol si un singur pacient era sub observatia medicilor, l-am oprit pe un domn doctor si l-am intrebat ce este de facut. Mi-a spus sa am rabdare sa-mi vina randul si a plecat. Dupa peste trei ore petrecute fara ca nimeni sa ma bage in seama, am parasit spitalul. Domnii doctori si asistente erau ocupati pe Facebook sau sa iasa in curte la cafele, tigari si barfe… Trist…”, a declarat martora, pentru presa locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Două asistente de la Urgențe i-ar fi spus unei paciente să renunțe și să plece acasă