Antena Meniu Search
x

Astăzi este Ziua Tatălui! Un clip emoţionant în cinstea taţilor

Despre dragostea de mamă ştie toată lumea. Se spune că nu se compară cu nimic. Asta până când apare tatăl şi povestea capătă altă dimensiune.

 Despre dragostea de mamă ştie toată lumea. Se spune că nu se compară cu nimic. Asta până când apare tatăl şi povestea capătă altă dimensiune.

Nu vorbim des despre lucruri emoţionale când vine vorba despre taţi. Nu se spune mai nimic despre dragostea de tată. Poate pentru că la acest capitol ei trebuie să fie cei duri, cei pregătiţi să lupte pentru familie.

În realitate, când vine vorba de copiii lor, sentimentele pot fi chiar mai puternice decât cele ale unei mame. Este o dragoste greu de descris pentru că nu ne vorbesc despre ea. Ei ne arată! Clipul de mai sus exprimă perfect această realaţie specială.

Ziua tatălui are o istorie veche, a cărei origine se pierde în timp, cei mai mulţi considerând că Sonora Dodd, fiica unui veteran de război care şi-a crescut singur cei şase copii, a jucat un rol important în existenţa sărbătorii mondiale.

În 1966, preşedintele Lyndon B. Johnson a legiferat Ziua Tatălui în a treia duminică din luna iunie. În timp, Ziua Tatălui a devenit foarte populară şi sărbătorită în întreaga lume în diferite zile ale anului. Ziua Tatălui a fost sărbătorită oficial, pentru prima dată în România, în data de 9 mai 2010 (în a doua duminică a lunii mai).

Le spunem şi noi “La mulţi ani!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Astăzi este Ziua Tatălui! Un clip emoţionant în cinstea taţilor