Antena Meniu Search
x

Astăzi începe a doua sesiune de BACALAUREAT

O zi plină de emoţii pentru absolvenţii de liceu. Începe, pentru 63.000 de elevi a doua sesiune de BACALAUREAT.

 O zi plină de emoţii pentru absolvenţii de liceu. Începe, pentru 63.000 de elevi a doua sesiune de BACALAUREAT. Aceştia susţin astăzi proba la evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională se va susţine în zilele 19 şi 20 august, iar cea a competenţelor digitale - pe 21 şi 22 august.

Probele scrise vor începe pe 25 august, cu limba şi literatura română. Pe 26 august va avea loc proba la limba şi literatura maternă.

Proba obligatorie a profilului va avea loc în 27 august, iar cea la alegere a profilului şi specializării, în 29 august.

Afişarea rezultatelor la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului 2014 va avea loc pe 1 septembrie, până la ora 12,00, iar depunerea contestaţiilor se va putea face în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 - 16,00.

În vară, puţin peste 60% dintre candidaţi au luat medie de trecere. Anul trecut, rata de promovare la sesiunea august - septembrie a Bacalaureatului a fost de 21,5% .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Astăzi începe a doua sesiune de BACALAUREAT