Antena Meniu Search
x

Atac armat la un liceu din Iowa, SUA, în prima zi de cursuri după vacanţa de iarnă. Cel puţin o persoană a murit

S-au auzit mai multe împuşcături joi dimineață la un liceu din Iowa, a declarat un oficial de poliție pentru ABC News. Cel puțin o persoană a fost ucisă, iar alte persoane au fost rănite. Atacul a avut loc la liceul Perry, potrivit unui administrator de poliție din Perry, Iowa.

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 18:40

Atac armat la un liceu din Iowa, SUA, în prima zi de cursuri după vacanţa de iarnă
Atac armat la un liceu din Iowa, SUA, în prima zi de cursuri după vacanţa de iarnă - NBC News

UPDATE. Cel puțin o persoană a fost ucisă, iar alte persoane au fost rănite în atacul armat de la liceul Perry din Iowa, potrivit oficialilor, scrie ABC News. Doi pacienți erau tratați la Iowa Methodist Medical Center, potrivit unui purtător de cuvânt al spitalului. Nu se ştie starea lor. 

ŞTIREA INIŢIALĂ. Atacul a fost confirmat însă de un oficial din poliţie. Mai multe autospeciale, inclusiv maşini de poliție, au fost aliniate în fața liceului Perry din Iowa. Vehicule suplimentare, inclusiv o ambulanță, au putut fi văzute venind și plecând în această dimineață. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Acest lucru este pur și simplu dezgustător. Este îngrozitor"

Astăzi este începutul celui de-al doilea semestru pentru districtul școlar comunitar Perry, după vacanța de iarnă, potrivit NBC News. 

Linda Andorf, președintele consiliului de administrație al districtului școlar comunitar Perry, a spus că vestea despre împușcătura de astăzi este "îngrozitoare". "Este îngrozitor", a spus ea. "Oamenii trebuie să-și dea seama ce se întâmplă. Acest lucru este pur și simplu dezgustător. Este îngrozitor."

Ştire în curs de actualizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Atac armat la un liceu din Iowa, SUA, în prima zi de cursuri după vacanţa de iarnă. Cel puţin o persoană a murit