Antena Meniu Search
x

ATAC BRUTAL în Lugoj! Tânăr de 23 de ani, BĂTUT CU BESTIALITATE de trei romi, în plină stradă. I-au cărat PUMNI şi PICIOARE, până l-au lăsat inconştient pe caldarâm

Un tânăr de 23 de ani din Lugoj a fost bătut de trei persoane de etnie romă, ajungând în stare gravă la spital în urma loviturilor violente primite în zona capului.

Un tânăr de 23 de ani din Lugoj a fost bătut de trei persoane de etnie romă, ajungând în stare gravă la spital în urma loviturilor violente primite în zona capului.

Incidentul s-a petrecut ieri, pe o stradă din Lugoj. Din primele cercetari se pare că victima îi cunoştea pe cei trei agresori, cu care a purtat o discuţie ce a degenerat într-o bătaie.

❞Baiatul se plimba cu prietena sa, iar cei trei l-au batut pana l-au desfigurat! Si-a pierdut cunostiinta in urma loviturilor primite. Are maxilarul rupt si fractura craniana. Acum e la maxilo faciale, unde a fost operat de urgenta. Nu stiu de ce nu se scrie nimic despre incident. Probabil indivizii astia trebuie protejati in continuare!”, a spus un prieten al victimei, potrivit lugojonline.ro.

Imediat după ce l-au bătut, cei trei agresori au dispărut de la faţa locului.

Tânărul luat la pumni a fost transportat la spital de un prieten, iar medicii care i-au acordat primele îngrijiri medicale au anunţat Poliţia. Oamenii legii au au demarat cercetările privind identificarea agresorilor şi tragerea lor la răspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » ATAC BRUTAL în Lugoj! Tânăr de 23 de ani, BĂTUT CU BESTIALITATE de trei romi, în plină stradă. I-au cărat PUMNI şi PICIOARE, până l-au lăsat inconştient pe caldarâm