Antena Meniu Search
x

Un atac violent a dat alarma într-o şcoală din Vaslui. Un bărbat înarmat cu un cuţit şi-a sechestrat iubita în cancelarie şi a încercat să o ucidă

Un atac sângeros a fost filmat într-o şcoală din Vaslui! Un tânăr înarmat cu un cuţit a încercat să ucidă o elevă chiar în cancelarie.

Vezi și

Un atac sângeros a fost filmat într-o şcoală din Vaslui! Un tânăr înarmat cu un cuţit a încercat să ucidă o elevă chiar în cancelarie. A tăiat-o, apoi i-a rănit mama şi a atacat o profesoară care a vrut să intervină. Fata de 14 ani ar fi iubita agresorului. O relaţie periculoasă, interzisă de lege, dar tolerată de autorităţi, care ştiau şi cât de violent este bărbatul.

Înarmat cu un cuţit, bărbatul intră nestingherit în şcoală. În curte, nu e nimeni să îl ia la întrebări. 

Câteva secunde mai târziu, agresorul îşi atacă iubita şi o târăşte într-o sală de clasă.

În urma lor, vin părinţii elevei, alertaţi de o profesoară. Când a încercat să opună rezistenţă, fata a fost rănită la mâini. Agresorul le-a atacat şi pe mama ei, dar şi pe profesoară. 

Bărbatul are 24 de ani şi trăia în concubinaj cu minora de 14 ani, cu acordul părinţilor ei. Nu e primul lui atac. 

Didi Alexandroaie, primarul comunei Oşeşti, Vaslui: "Mama a facut plangere in august, dosarul sta la parchet de 8 luni. si acum un an de zile tot de o fata de 14 a abuzat. avea un comportament violent, mai ales pe fondul acoolului."

Poliţiştii au dat imediat de urma agresorului şi l-au dus la secţie. După o reţinere de 24 de ore, bărbatul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. 

Poliţiştii au deja în lucru un dosar penal pe numele lui pentru act sexual cu un minor. Acum, bărbatul riscă peste zece ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un atac violent a dat alarma într-o şcoală din Vaslui. Un bărbat înarmat cu un cuţit şi-a sechestrat iubita în cancelarie şi a încercat să o ucidă