Antena Meniu Search
x

ATAC fără precedent al lui Dragnea la adresa lui Iohannis: “E o bătaie de joc. Poate însemna ură faţă de români"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, joi, "tăcerea" preşedintelui Klaus Iohannis după întâlnirea cu Sorin Grindeanu, nominalizat de PSD pentru funcţia de prim-ministru.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, joi, "tăcerea" preşedintelui Klaus Iohannis după întâlnirea cu Sorin Grindeanu, nominalizat de PSD pentru funcţia de prim-ministru.

Liviu Dragnea crede că "tăcerea" preşedintelui Klaus Iohannis reprezintă “o bătaie de joc la adresa românilor”. “E o bătaie de joc la adresa românilor. Am mai înţeles că de fapt face tot posibilul ca o mare parte din programul de guvernare să nu fie aplicat, în aşa fel încât românii să nu beneficieze de măsuri, pentru a ne scade noua cota de încredere. Mie mi se pare ceva jenant ca un şef de stat să dea nişte informaţii fără să şi le asume”, a afirmat Liviu Dragnea la un post de televiziune.

Liderul PSD a susţinut că este o situaţie "penibilă" să treacă 20 de zile de la alegerile parlamentare, iar Guvernul să nu fie învestit.

“Am înţeles că la o televiziune era cineva supărat ca de ce nu am ieşit astăzi. Eram cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Grindeanu şi ne-am tot gândit să ieşim să comentăm ce? O tăcere? E o situaţie penibilă, sunt 20 de zile de la alegeri şi nu avem guvern", a completat preşedintele social-democraţilor.

Liviu Dragnea a mai spus că, din informaţiile pe care le are de la Sorin Grindeanu, preşedintele Klaus Iohannis ar putea să anunţe vineri ce decizie a luat în privinţa nominalizării.

“S-a văzut domnul Grindeanu azi cu domnul preşedinte. Am înţeles că a stat 15 minute. Nu l-am forţat să îmi spună (ce au discutat n.r.) pentru că eu de obicei nu fac asta. Ceea ce ştiu de la domnul Sorin Grindeanu, i-a spus (Klaus Iohannis n.r.) că probabil mâine va anunţa ce decizie va lua”, a precizat preşedintele PSD.

Chestionat dacă această tăcere a lui Klaus Iohannis poate reprezenta un refuz din partea preşedintelui, Liviu Dragnea a spus: “Poate însemna ură faţă de români. Cred că totul este generat de ura pe care o simte acum faţă de românii care nu au votat cum a vrut el”.

Preşedintele Klaus Iohannis analizează noua propunere de premier făcută de PSD, în persoana lui Sorin Grindeanu, considerând-o mai bună decât cea iniţială, cu Sevil Shhaideh, însă şeful statului nu a făcut niciun anunţ în cursul zilei de joi, astfel că noul Guvern nu poate fi instalat înainte de Anul Nou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » ATAC fără precedent al lui Dragnea la adresa lui Iohannis: “E o bătaie de joc. Poate însemna ură faţă de români"