Antena Meniu Search
x

Atac în toiul nopţii. Un bărbat a fost înjunghiat cu un cuțit lângă o sală de jocuri din Pitești. Un suspect, reţinut

Un bărbat de 38 de ani a fost înjunghiat în noaptea de luni spre marți în apropierea unei săli de jocuri de noroc din Pitești, transmite Mediafax.

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 09:45

Atac în toiul nopţii. Un bărbat a fost înjunghiat cu un cuțit lângă o sală de jocuri din Pitești. Un suspect, reţinut
Atac în toiul nopţii. Un bărbat a fost înjunghiat cu un cuțit lângă o sală de jocuri din Pitești. Un suspect, reţinut - Shutterstock

Potrivit IPJ Argeș, la fața locului au intervenit polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, precum și echipaje medicale, care au transportat victima, un bărbat de 38 de ani, din județul Caraș-Severin, la spital.

Din primele verificări, s-a stabilit că persoana bănuită de săvârșirea faptei este un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care a fost depistat de polițiști și dus la sediul poliției pentru cercetări.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, în care cercetările sunt desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 38 de ani din Pitești a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Atac în toiul nopţii. Un bărbat a fost înjunghiat cu un cuțit lângă o sală de jocuri din Pitești. Un suspect, reţinut