Antena Meniu Search
x

Oameni atacaţi de un porc mistreţ, în plină stradă la Şimleu Silvaniei (Video)

Doi oameni au ajuns la spital după ce au fost muşcaţi de un porc mistreţ pe străzile din Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj. Animalul sălbatic a fugit într-o pădure de lângă oraş, fiind urmărit de vânători.

Porc mistreţ pe străzile din centrul oraşului Şimleul Silvaniei
Un porc mistreţ a atacat oameni în plină stradă, la Şimleul Silvaniei - Zalau 24/ Youtube

Doi oameni au ajuns la spital după ce au fost muşcaţi de un porc mistreţ pe străzile din Şimleu Silvaniei. Animalul sălbatic a fugit într-o pădure de lângă oraş, fiind urmărit de vânători.

Din primele informaţii, cele două victime atacate de porcul mistreţ pe străzile din Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj, sunt o femeie şi un bărbat.

Femeia, în vârstă de 58 de ani, a suferit o rană în urma muşcăturii de porc mistreţ şi a fost adusă la unitatea medicală de un echipaj SMURD. Rana i-a fost curăţată şi i s-a făcut vaccin anti-tetanos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, la spital a ajuns şi un bărbat de 62 de ani, de asemenea muşcat de porcul mistreţ la coapsă. Şi bărbatul a fost vaccinat şi i s-a curăţat plaga.

Cele două victime muşcate de porcul mistreţ au fost duşi ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău, pentru a fi internaţi la secţia de Boli Infecţioase.

Femeia a fost atacată în centrul oraşului Şimleul Silvaniei, iar bărbatul în alt cartier, în apropierea unui râu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Oameni atacaţi de un porc mistreţ, în plină stradă la Şimleu Silvaniei (Video)