Antena Meniu Search
x

Video "Atenție la hoți!" Avertismentul care a luat cu asalt avizierele blocurilor din Sectorul 1

Verificaţi avizierul blocului. Şi nu pentru anunţuri legate de oprirea apei sau a unor eventuale deratizări. În scările blocurilor din sectorul 1 al Capitalei au început să apare afişe prin care locatarii sunt avertizaţi de prezenţa hoţilor în zonă. Administratorii au şi o listă cu sfaturi.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.06.2023, 13:22

Vezi și

Astfel de afișe au fost lipite în interiorul mai multor scări de bloc din sectorul 1 al Capitalei, după ce mai mulți administratori de bloc au făcut sesizări la poliție cu privire la mai multe furturi și tentative de furturi din locuințe.

Ce suntem sfătuiți să nu facem

Suntem sfătuiți să nu deschidem ușa blocului atunci când necunoscuții ne sună la interfon, în niciun caz să nu îi primim în locuințe și să le recomandăm și membri de familie să facă același lucru.

De asemenea, e important să nu ne facem public programul pe rețelele de socializare și să nu le dăm astfel hoților de înțeles când suntem acasă sau nu, mai ales că vine și perioada concediilor.

În cazul în care întâmpinăm situații în care putem deveni victime ale hoților, noi sau vecinii noștri, indicat este să apelăm fie la politiștii locali, fie la poliția națională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Atenție la hoți!" Avertismentul care a luat cu asalt avizierele blocurilor din Sectorul 1