Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atenţie, şoferi! DRUM BLOCAT de aluviuni şi copaci căzuţi pe carosabil în Prahova. Poliţia anunţă RUTE OCOLITOARE

Drumul naţional 1A este blocat, duminică după-amiază, între Măneciu şi Cheia, din cauza aluviunilor şi a pomilor căzuţi pe carosabil în urma unei ploi torenţiale.

de Redactia Observator

la 23.07.2017 , 19:29

Drumul naţional 1A este blocat, duminică după-amiază, între Măneciu şi Cheia, din cauza aluviunilor şi a pomilor căzuţi pe carosabil în urma unei ploi torenţiale.

UPDATE 19:20 DN1 A a fost parţial deblocat, circulaţia autoturismelor fiind reluată alternativ pe sensul de mers Braşov - Ploieşti.

UPDATE 17:45 Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că va face eforturi să redeschidă circulaţia până la ora 20:00.

Articolul continuă după reclamă

UPDATE 16:50 Traficul rutier este deviat, duminică după-amiază, de la Săcele pe DN 1, în condiţiile în care DN 1A este blocat de peste o oră între Măneciu şi Cheia din cauza aluviunilor scurse de pe versanţi în urma unei ploi torenţiale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu, circulaţia autoturismelor este deviată de la Săcele pe DN 1, iar la Vălenii de Munte a fost instituit un filtru rutier unde şoferii sunt informaţi cu privire la situaţia creată pe DN 1A. Conform ultimelor informaţii, aluviunile se întind pe aproximativ 200 de metri liniari.

Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova acţionează la faţa locului, iar Primăria Măneciu a trimis în zonă o volă pentru a sprijini intervenţia.

Iniţial, ISU Prahova anunţa că aluviunile se întind pe circa 50 de metri liniari, iar un echipaj format din cinci subofiţeri acţionând pentru deblocarea drumului.

De asemenea, Primăria Măneciu a trimis în zonă o volă pentru a sprijini intervenţia, anunţă ISU.

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Atenţie, şoferi! DRUM BLOCAT de aluviuni şi copaci căzuţi pe carosabil în Prahova. Poliţia anunţă RUTE OCOLITOARE