Antena Meniu Search
x

Foto Aterizare forţată pe aeroportul din Tuzla: în avionul civil se aflau pilotul şi 6 paraşutişti. Două persoane, transportate la spital

Un avion civil a aterizat forţat, sâmbătă seră, pe aeroportul din Tuzla. Două persoane au fost transportate la spital, ambele având traumatism lombar. În aeronavă se aflau pilotul şi şase paraşutişti.

de Redactia Observator

la 16.07.2023, 08:57

Vezi și

Aterizare forţată a unui avion civil pe aeroportul din Tuzla. ”În această după-amiază, am fost solicitaţi prin apel unic de urgenţă la numărul 112 să intervenim la aerodromul din Tuzla, acolo unde o aeronavă uşoară a aterizat forţat cu şapte persoane la bord: un pilot şi şase paraşutişti”, a transmis ISU Constanţa.

Aterizare forţată pe aeroportul din Tuzla

Două persoane au fost rănite, fiind vorba despre membrii echipajului. Ei sunt conştienţi, stabili hemodinamic si respirator, ambii cu traumatism lombar, necomplicat neurologic. Nu au existat şi alte persoane implicate în incident. Cei doi sunt transportaţi la UPU Constanţa.

Potrivit sursei citate, cele două persoane pentru care a fost solicitat echipaj medical au fost preluat de SMURD B Tuzla şi de un echipaj din cadrul SAJ şi transportate la Spitalul Judeţean Constanţa. ”Este vorba despre două victime care prezentau traumatisme lombare, în vârstă de 53 de ani, respectiv 42 de ani. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile specifice”, a precizat ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Aterizare forţată pe aeroportul din Tuzla: în avionul civil se aflau pilotul şi 6 paraşutişti. Două persoane, transportate la spital