Antena Meniu Search
x

Au ars de vii în casa cuprinsă de flăcări, în Iași. Alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri

Două persoane au fost găsite carbonizate într-o casă care a fost afectată luni seara de un incendiu pe o stradă din Iași.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 22:13

Vezi și

Potrivit ISU Iași, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat. Incendiul a afectat o casă de aproximativ 100 de metri pătrați, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

Găsiți carbonizați în casa cuprinsă de flăcări

La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta generalizat. La locul intervenției au fost găsite două victime carbonizate, iar alte două victime sunt evaluate medical la fața locului. 

Incendiu a avut loc la o casă bătrânească de aproximativ 100 de metri pătrați, de pe strada Simion Bărnuțiu, în zona Copou, în apropiere de IPJ. La locul intervenției s-au deplasat din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași trei autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat.

A fost ajuns și o ambulanță tip C cu medic de la SAJ, care a transportat unul dintre pacienții asistati la spital, cu atac de panică. Persoanele salvate sunt o femeie de 84 de ani și fiul său, de 52 de ani cu handicap. În ceea ce privește victimele, este un al doilea copil al femeii, tot cu handicap, și un tânăr pe care îl țineau în gazdă și care ajutau la treburile casnice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Au ars de vii în casa cuprinsă de flăcări, în Iași. Alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri