Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Au dat în noi cu pumni, picioare!" Doi pădurari, snopiți în bătaie de braconieri, într-o pădure din Dolj. Au sărit pe ei cu bâtele în timp ce patrulau

Doi pădurari din Dolj au ajuns la spital după ce au dat nas în nas cu braconierii în plină noapte. Trei indivizi i-au bătut cu bâtele, iar apoi s-au făcut nevăzuţi. Bărbaţii au fost prinşi de poliţişti în cele din urmă. După toată aventura, ei sunt cercetaţi doar pentru infracţiunea de ultraj. 

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 14:14

"Ne-am dat jos să discutăm cu ei. Au sărit la bătaie. Au dat în noi. Au avut şi două bâte. Au dat cu bâta, au spart proiectorul. Aveam lanterna de serviciu, ne-au spart-o", povesteşte unul dintre pădurari. Bătaia a avut loc puţin înainte de miezul nopţii, într-o pădure de lângă comuna Rojiște din Dolj. Pădurarii făceau patrula obişnuită de noapte.

Braconierii au sărit cu bâtele pe cei doi pădurari

La un moment dat, au dat peste trei bărbaţi însoţiţi de câini de vânătoare. În loc de explicaţii, indivizii au sărit pe ei cu bâtele. 

Vezi și

"Au dat în noi cu pumni, picioare. Am sunat la 112, a venit ambulanţa, am primit îngrijiri medicale", mărturisește celălalt pădurar bătut. 

Pe acelaşi subiect

"Noi am ajuns la spital, ei au fugit în sat. Se întâmplă aproape lunar. Braconajul este o mare problemă pentru noi, pentru toate pădurile din România", completează primul.

Bătăuşii nu au ajuns prea departe. La scurt timp, s-au trezit cu Poliţia peste ei. 

"În scurt timp au fost identificaţi cei 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 32 de ani din localitate", a declarat Grigorescu Cristian - Mihai, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

După toată aventura, cei atacatori sunt cercetaţi doar pentru ultraj. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » "Au dat în noi cu pumni, picioare!" Doi pădurari, snopiți în bătaie de braconieri, într-o pădure din Dolj. Au sărit pe ei cu bâtele în timp ce patrulau