Antena Meniu Search
x

Defilare pe podium, în scaun rulant. Victimele unor accidente cumplite sunt modele pentru viaţa de zi cu zi

Şi persoanele cu dizabilităţi trăiesc frumos şi demn. Este mesajul pe care au vrut să-l transmită cele 16 modele care au urcat pe podium.

Vezi și

Şi persoanele cu dizabilităţi trăiesc frumos şi demn. Este mesajul pe care au vrut să-l transmită cele 16 modele care au urcat pe podium, la Palatul Parlamentului, în scaun rulant.

Modelele de pe podium au primit mai mult decât aplauze, au avut parte de respect şi admiraţie.

MIHAELA CĂLIN, Observator:

Desi pare un eveniment greu, dramatic, e un eveniment foarte frumos. Nu despre moda este vorba, ci despre oameni si omenie.

Pe scenă a defilat şi Mihnea. Are 20 de ani şi un zâmbet molipsitor. Un accident la schi i-a schimbat complet viaţa, dar nu i-a răpit optimismul şi pofta de a trăi.

MIHNEA, model:

Suntem pentru a demonsta ca suntem niste persoane normale, ne descurcam in orice situatie, gasim o solutie in orice circumstanta ne-am afla.

Pe podium, s-a aflat pentru prima dată. George, în schimb, a urcat a patra oară. Însoţit de colegul nostru, Daniel Osmanovici.

GEORGE, model:

Este o seara a exemplelor de viata si iesim sa aratam ca se poate.

DANIEL OSMANOVICI, Observator:

A sarit cu parasuta, s-a dat cu masina de raliu, a zburat cu parapanta, cu elicopterul, eu unul nu am facut nimic din toate astea, asta e diferenta intre mine si el, intre ceea ce crede lumea ca e normal si ce e de fapt normal.

Cea care i-a adus împreună este Magda Coman. Fotomodel încă dinainte de accidentul care a imobilizat-o, ea şi-a continuat cariera şi în scaunul rulant. Din 2014, organizează această gală.

MAGDA COMAN, presedinte Asociaţia OPEN YOUR HEART:

Cred ca reusita Atipic Beauty e schimbarea in bine adusa in viata persoanelor cu dizababilitati.

Cele şaisprezece modele au fost îmbrăcate de designeri români şi, în ciuda emoţiilor, au defilat ca adevăraţi profesionişti.

ALIN GĂLĂŢESCU, directorul artistic al galei:

Noi acum asistam nu la procesul dur dinaintea victoriei, ci la o expunere a unor oameni care au invins, indiferent cu ce costuri, eu zic ca starea de fumusete fireasca am reusit sa o obtinem.

Gala Atipic Beauty este şi un îndemn sincer pentru ceilalţi. Să privească omul şi nu felul în care se deplasează. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Defilare pe podium, în scaun rulant. Victimele unor accidente cumplite sunt modele pentru viaţa de zi cu zi