Antena Meniu Search
x

Video Au zis "Da" în noul an. Şase cupluri au ales să îşi unească destinele la Poarta Sărutului

Şase cupluri au ales să îşi unească destinele la Poarta Sărutului, din Târgu Jiu, la cumpăna dintre ani. Veniţi din mai multe zone ale ţării, tinerii îndrăgostiţi au ales să spună DA chiar în faţa simbolului iubirii.

Alin Stan
de Alin Stan

la 02.01.2022, 08:37

Vezi și

Au venit de departe pentru a-şi uni destinele la Târgu Jiu, în noaptea dintre ani. Opera marelui sculptor Constantin Brâncuşi a fost locul perfect pentru a-şi jura iubire eternă. Ramona şi Cristian au venit tocmai din Timişoara pentru această seară specială. "Era visul meu din copilărie. Mi-am dorit de mică de când vedeam alte cupluri, atunci când veneam la focul de artificii. Mi-am împlinit visul. Ne-am şi cunoscut aici", a declarat Ramona.

Alte cinci cupluri şi-au unit destinele la Poarta Sărutului, în noaptea dintre ani. "Sunt de la Craiova, de la Timișoara, București, Vaslui și două din judeţul Gorj. Sunt din toată țara. Mă bucur că nu sunt numai târgujieni sau numai gorjeni", a declarat Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu. Ungureanu şi Alexandra sunt chiar din Târgu Jiu, iar simbolul oraşului a fost locul ideal pentru a-şi spune "Da!".

Unirea destinelor în seara de Revelion a devenit o tradiţie la Târgu Jiu. "Este un eveniment tradițional la Târgu Jiu și vrem să-l păstrăm și de acum încolo. Dacă anul trecut am făcut un efort să avem un cuplu la Poarta Sărutului, de data aceasta avem deja 6 cupluri", a declarat Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu. La finalul ceremoniei s-a desfăcut sticla de şampanie, iar îndrăgostiţii s-au putut bucura şi de focul de artificii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Au zis "Da" în noul an. Şase cupluri au ales să îşi unească destinele la Poarta Sărutului