Antena Meniu Search
x

Autorul atacului de la amanetul din București e fost căpitan de navă

Tentativă de jaf armat, seara trecută, la o casă de amanet din Sectorul 2 al Capitalei! Un bărbat cu cagulă pe faţă şi înarmat cu un pistol de tip air-soft a vrut să se îmbogăţească în doar câteva clipe.

de Redactia Observator

la 15.02.2020, 14:01

Vezi și
  • Un fost căpitan de navă a comis atacul de la amanetul din București.
  • Bărbatul a fost reținut.

Tentativă de jaf armat, seara trecută, la o casă de amanet din Sectorul 2 al Capitalei! Un bărbat cu cagulă pe faţă şi înarmat cu un pistol de tip air-soft a vrut să se îmbogăţească în doar câteva clipe. A ameniţat-o pe casieră cu arma, însă planul lui a fost dejucat de câţiva trecători, care i-au sărit femeii în ajutor. Individul este acum în arest. 

Cu puţin timp înainte de ora 21.00 s-a dat alarma în cartierul Iancului, din Capitală. O angajată a unei case de amanet se pregăteşte de închidere societăţii, când la ghişeu apare un idivid înarmat. Bărbatul de 45 de ani o ameninţă cu un pistol de tip air soft pe femeie să îi dea încasările. Câteva persoane sar în ajutorul ei şi îl imobilizează pe individ. Un echipaj de poliţie aflat în zonă, alarmat de agitaţie, intervine şi îl ridică pe agresor.

Martorii sunt şocaţi. Zona în care se află casa de amanet este una liniştită şi nu s-au mai înregistrat astfel de cazuri.

După ore bune petrecute în Secţia 8 de Poliţie, bărbatul este scos de la audieri flancat de agenţi. În faţa jurnalişitlor îşi ascunde chipul, dar surse din anchetă spun că individul ar fi din Constanţa şi că ar fi fost căpitan de vas.

Motivul, pare a fi unul simplu: individul era obişnuit cu un salariu mare, iar lipsa banilor l-ar fi împins să dea spargerea. S-ar fi gândit la asta cu doar o oră înainte de atac, după ce ar fi consumat alcool. Mai mult, se pare că locaţia nu i-ar fi fost străină. Joi a mers la această casă de amanet pentru a schimba nişte bani.

Individul este reţinut acum sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie calificată. Victima sa a primit îngrijiri la faţa locului, iar apoi a ajuns pe mâinile medicilor. Bărbatul este divorţat şi are două fete olimpice la matematică, dar şi un alt copil dintr-o relaţie extraconjugală. Arma găsită asupra sa este un pistol cu bile de cauciuc. Acesta poate fi cumpărată de pe internet şi nu are nevoie de permis de port-armă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Autorul atacului de la amanetul din București e fost căpitan de navă