Antena Meniu Search
x

Autostrada Soarelui, ÎNCHISĂ din nou din cauza viscolului. Vezi LISTA DRUMURILOR BLOCATE (UPDATE)

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost închis, marţi seară, pe ambele sensuri, după ce fusese oprită circulaţia doar pe sensul Bucureşti-Constanţa, de la kilometrul 12 până la kilometrul 212.

Update ora 21:25 - Traficul pe Autostrada Soarelui a fost închis, marţi seară, pe ambele sensuri, după ce fusese oprită circulaţia doar pe sensul Bucureşti-Constanţa, de la kilometrul 12 până la kilometrul 212.

Poliţia Română informează că, din cauza avertizării cod portocaliu de viscol, s-a luat măsura închiderii autostrăzii A2 pe ambele sensuri de mers.

Update ora 21:00 - Traficul rutier pe Autostrada A2 pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa a fost închis marţi seară, după ce iniţial poliţiştii anunţaseră oprirea circulaţiei pe segmentul dintre Cernavodă şi Constanţa, pe ambele sensuri.

De asemenea, şase tronsoane de drumuri naţionale au fost închise circulaţiei.

Autostrada A2 de la kilometrul 12 până la kilometrul 212, între Bucureşti şi Constanţa, a fost închisă traficului rutier, anunţă Poliţia Română.

De asemenea, traficul rutier a fost oprit pe DN3 Lehliu - Călăraşi şi DN3A Drajna - Feteşti.

Iniţial, poliţiştii informau că traficul pe Autostrada Soarelui între Cernavodă şi Constanţa a fost închis în ambele sensuri, din cauza viscolului.

Circulaţia pe Autostrada Soarelui între Cernavodă şi Constanţa şi pe Autostrada A4, tronsonul Ovidiu - Agigea, a fost închisă marţi seară, ca urmare a avertizării cod portocaliu de viscol.

Circulaţia va fi închisă, pe ambele sensuri pe A2, între Cernavodă şi Constanţa, de la kilometrul 160 la kilometrul 212. De asemenea, autostrada A4, tronsonul Ovidiu - Agigea, a fost închis traficului.

În prezent, patru drumuri naţionale şi un drum judeţean din Constanţa sunt închise. Este vorba despre DN 38, tronsonul Agigea - Negru Vodă, în zona punctului de trecere a frontierei către Bulgaria, DN22 Ovidiu - Mihai Viteazu, DN3 Constanţa - Ostrov, DN22C Basarab - Cernavodă şi DJ 226 Năvodari - Cornu.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, de marţi, la ora 22.00, până miercuri, la ora 08.00 vor fi sub avertizare cod portocaliu de viscol judeţele Constanţa şi Tulcea. În noaptea de marţi spre miercuri, în cele două judeţe vor fi intervale cu rafale de 70-80 de kilometri pe oră, ninsori puternic viscolite, precum şi precipitaţii mixte ce vor depune polei.

De marţi, ora 23.00, până miercuri, la ora 15.00, vor fi sub avertizare cod portocaliu de viscol şi judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, precum şi estul judeţelor Buzău şi Vrancea. În noaptea de marţi spre miercuri şi în prima parte a zilei de miercuri, în cele cinci judeţe va fi viscol, viteza vântului va atinge 70-80 de kilometri pe oră, troienind zăpada şi reducând vizibilitatea sub 50 de metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Autostrada Soarelui, ÎNCHISĂ din nou din cauza viscolului. Vezi LISTA DRUMURILOR BLOCATE (UPDATE)