Antena Meniu Search
x

Un avocat beat a făcut prăpăd pe străzile din Bucureşti

Beat la volan, un avocat a provocat un scandal monstru pe străzile din Bucureşti! După ce a lovit două maşini, martorii l-au blocat în trafic şi l-au filmat în ipostaze incredibile. Dus la poliţie şi eliberat după câteva ore, şoferul a lovit din nou.

de Redactia Observator

la 10.10.2019, 21:05

Vezi și

Beat la volan, un avocat a provocat un scandal monstru pe străzile din Bucureşti! După ce a lovit două maşini, martorii l-au blocat în trafic şi l-au filmat în ipostaze incredibile. Dus la poliţie şi eliberat după câteva ore, şoferul a lovit din nou. I-a dat un pumn unui bărbat, chiar în maşina poliţiştilor. Când reporterii Observator i-au cerul explicaţii, avocatul a pledat vinovat. 

Prins în fapt, se dovedeşte că avocatul este atât de beat încât abia poate să articuleze cuvintele. Şi totuşi, se află la volan, pe străzile aglomerate din Capitală. Încearcă să accelereze printre zeci de maşini, la o oră de vârf. Însă martorii îl opresc, după ce bărbatul lovise deja două autoturisme. 

Bărbatul e avocat şi 24 de ore mai târziu a pledat vinovat. 

Susţine că "am consumat nişte beri şi o sticlă de vin. Este o greşeală pe care mi-o asum, o regret. Eu am vrut să trag maşina pe dreapta pentru că eram claxonat şi din faţă şi din spate. Nu am vrut să fug".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aseară, şoferul a refuzat recoltarea de sânge, iar după câteva ore de audieri a fost lăsat să plece acasă - însă fără permisul de conducere. 

Doar că aventura lui a continuat tot cu scandal. Doi bărbaţi necunoscuţi l-ar fi îmbrâncit pe stradă. 

În drumul spre locul unde îi era parcată maşina, bărbatul ar fi fost atacat, după spusele lui, în această zonă. Şi ca să caute ajutor s-a refugiat lângă un bodyguard de la o sală de jocuri de noroc. 

Au fost chemaţi din nou poliţiştii, după ce agentul de securitate de la sala de jocuri a pulverizat spray lacrimogen, iar un bărbat s-a prăbuşit în stradă. Când unul dintre suspecţi a fost dus în dubă, avocatul beat de la care pornise scandalul a considerat că e momentul să se răzbune şi i-a dat un pumn rivalului său. Chiar în faţa agenţilor. 

Poliţiştii l-au încătuşat pe avocat şi l-au dus la secţie din nou. Trebuie să-şi pregătească pledoaria, pentru că va răspunde penal pentru că a refuzat recoltarea de probe, după ce a condus beat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un avocat beat a făcut prăpăd pe străzile din Bucureşti