Antena Meniu Search
x

Video "Bă poliţistule, lasă-mi copilul în pace!" Imobilizare de cascadorii râsului la Târgu Jiu, după ce o bunică a sărit să îşi apere nepotul

Imobilizare de cascadorii râsului la Târgu Jiu, după ce o bunică a intervenit în forţă să îşi apere nepotul care era ridicat de poliţişti.

de Monica Palade

la 03.06.2022, 09:08

Vezi și

Oamenii legii au venit să pună punct unui scandal provocat de mai mulţi tineri. Doar că intervenţia ce se anunţa una uşoară s-a dovedit mult prea grea pentru oamenii legii, informează reporterul Observator Diana Spereţoiu.

Imobilizare de cascadorii râsului

Şi asta pentru că o bunică, dornică să îşi apere nepotul, a intervenit la faţa locului. "Bă poliţistule, lasă-mi copilul în pace, lasă-mi copilul în pace”. A fost momentul când unul dintre poliţişti cade peste unul din scandalagii. Mai trec două minute, până când intervine al doilea om al legii, care a reuşit să-l imobilizeze pe tânăr în genunchi.

Din primele informaţii, scandalul a pornit după ce oamenii din zonă s-au plâns că trei tineri, care consumau alcool, făceau gălagie chiar în apropiere de sediul Poliţiei Locale. Poliţiştii au dat amenzi de 7.300 de lei pentru tulburarea liniștii si ordinii publice, ultraj si amenințări. Unul dintre scandalagii este recidivist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Bă poliţistule, lasă-mi copilul în pace!" Imobilizare de cascadorii râsului la Târgu Jiu, după ce o bunică a sărit să îşi apere nepotul