Antena Meniu Search
x

Tragedie cumplită în Baia Mare. Un tânăr de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Accident cumplit în Baia Mare. Un bărbat de 27 de ani a şi-a pierdut viaţa, după o cursă în care nu a ţinut cont nici de limita de viteză, nici de culoarea semaforului.

de Redactia Observator

la 03.03.2020, 10:44

Vezi și
  • Martorii spun că șoferul nu a oprit la culoarea roșie a semaforului.
  • În urma impactului violent, maşina a ricoşat.

Accident cumplit în Baia Mare. Un bărbat de 27 de ani a şi-a pierdut viaţa, după o cursă în care nu a ţinut cont nici de limita de viteză, nici de culoarea semaforului. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit un stâlp de beton, după care a intrat pe un trotuar unde a spulberat o femeie. Polițiștii au constatat că tânărul nu avea nici măcar permis de conducere.

Accidentul a avut loc la puţin timp după lăsarea întunericului. Tânărul de 27 de ani mergea cu viteză mare pe un bulevard din Baia Mare. Martorii spun că șoferul nu a oprit la culoarea roșie a semaforului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a oprit însă într-un stâlp. În urma impactului violent, maşina a ricoşat. A lovit o femeie care se afla pe trotuar.

Femeia a fost dusă imediat la spital pentru îngrijiri. O să scape cu viaţă. Dar pentru şofer, salvatorii nu au mai putut face nimic.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tragedie cumplită în Baia Mare. Un tânăr de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp