Antena Meniu Search
x

Un băiat de 18 ani a murit după ce a căzut de la etajul 11, în Cluj. Poliţiştii iau în calcul varianta sinuciderii

Locuitorii unui bloc din Cluj-Napoca sunt în stare de şoc după ce un tânăr de 18 ani a căzut de la etajul 11. Poliţiştii verifică dacă a fost sinucidere.

Vezi și

Locuitorii unui bloc din Cluj-Napoca sunt în stare de şoc după ce un tânăr de 18 ani a căzut de la etajul 11. Poliţiştii verifică dacă a fost accident sau sinucidere. 

Adolescentul în vârstă de 18 ani s-a izbit de asfaltul din faţa blocului după ce a căzut de la o înălţime de peste 25 de metri. Medicii SMURD veniţi la faţa locului l-au resuscitat mai bine de o oră, dar nu au mai reuşit să îl salveze.

Adolescentul abia se intorsese din Anglia. La aflarea veştii, tatăl băiatului a suferit un şoc şi a fost transportat la spital.

Tragedie şi într-un sat din judeţul Botoşani, oamenii au făcut noapte albă după ce un vecin şi-a incendiat casa, apoi şi-a pus capăt zilelor. Când bărbatul a dat foc locuinţei, înăuntru erau opt persoane, printre care şi copii.

Cei doi soţi, vecini ai bărbatului de 63 de ani, povestesc cu groază ce s-a întâmplat.

Din fericire, cei din casă au reuşit să iasă la timp pentru a se salva. Pentru bărbatul de 63 de ani însă cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Vecinii spun că bărbatul locuia împreună cu fiul său şi că se certau des. Şi că acesta ar fi fost motivul pentru care acesta a dat foc la casă, apoi şi-ar fi pus capăt zilelor. Ginerele povesteşte însă că socrul său era în depresie de când i-a murit soţia. 

Poliţiştii din Botoşani au deschis un dosar penal în acest caz şi verifică ce s-a întâmplat exact. Iar oamenii legii din Cluj anchetează moartea suspectă a unui tânăr care a căzut de la etajul 11 al unui bloc din oraş.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un băiat de 18 ani a murit după ce a căzut de la etajul 11, în Cluj. Poliţiştii iau în calcul varianta sinuciderii