Antena Meniu Search
x

Video Băiat de 14 ani din Craiova, prins de poliţişti pe stradă, la volanul unei maşini furate de la tatăl său

Poliţiştii Craioveni au rămas stupefiaţi, după ce au oprit o maşină în trafic, pe o stradă din oraş. La volan se afla un băiat de 14 ani, care ar fi furat autoturismul de la tatăl său. 

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 18:01

Vezi și

Polițiștii au prins în noaptea de miercuri spre joi un copil de 14 ani la volanului unei mașini pe o stradă din Craiova. Acesta furase mașina tatălui său.

Poliţiştii au prins băiatul de 14 ani la volanul unei maşini 

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 1.35, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au oprit pentru control un autoturism ce circula pe strada Potelu din Craiova.

La volanul mașinii era un copil de 14 ani, din Craiova, care nu are permis de conducere, relatează Mediafax. De asemenea, din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că acesta ar fi furat mașina tatălui său pentru a o conduce pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și furt în scop de folosință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Băiat de 14 ani din Craiova, prins de poliţişti pe stradă, la volanul unei maşini furate de la tatăl său