Antena Meniu Search
x

Băiat de 14 ani, prins de poliţişti cu rucsacul plin cu droguri. Le-ar fi furat din apartamentul unui dealer din Capitală

Un băiat de 14 ani a fost prins de poliţişti cu un rucsac plin cu droguri. El le furase săptămâna trecută din apartamentul unui traficant din Bucureşti.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.02.2024, 13:37

Vezi și

Drogurile au fost furate săptămâna trecută dintr-un apartament din Capitală. Poliţiştii le-au găsit chiar în rucsacul unui adolescent în vârstă de 14 ani. Atât minorul cât şi un alt suspect au fost reţinuţi într-un dosar de tâlhărie şi trafic de droguri. Anchetatorii au găsit în rucsacul acestuia 133 de comprimate de ecstasy şi 500 de grame de cannabis.

În urmă cu câteva zile, trei persoane au intrat pe geamul unui apartament din București, au amenințat un dealer de droguri și i-au furat banii, dar și substanțele interzise. Minorul e la Parchet în aceste clipe, este audiat, cel mai probabil în prezența avocatului său. Rămâne de văzut dacă se va da o măsură preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Băiat de 14 ani, prins de poliţişti cu rucsacul plin cu droguri. Le-ar fi furat din apartamentul unui dealer din Capitală