Antena Meniu Search
x

Video Băiat de 16 ani, destin curmat pe "Drumul Morţii" E85, în Vrancea. A sfârşit într-o dubă intrată sub TIR, la ieşirea din Mărăşeşti spre Adjud

Accident tragic pe "Drumul morţii", în Vrancea. Un băiat de 16 ani şi-a pierdut viaţa seara trecută în urma unei coliziuni între o maşină, un TIR şi o autoutilitară. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 19.01.2024, 08:32

Vezi și

Impactul a avut loc pe şoseaua E85, la ieşirea din Mărăşeşti spre Adjud. Minorul era pasagerul din dreapta al autoutilitarei, care s-a izbit cu putere în spatele TIR-ului.

Băiat de 16 ani, mort pe locul din dreapta al dubei

La faţa locului, au intervenit 3 autospeciale SAJ şi 3 ambulanţe. 

"La ora 18.40, dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 ieşire din Mărășești spre Adjud, în care au fost implicate trei autovehicule: un tir, o autoutilitară și un autoturism. La solicitare s-au alocat trei resurse SAJ, două echipaje tip B2 și un echipaj tip C2. La accidentul rutier s-a identificat o victimă sex masculin, în vârstă de 16 ani cu politraumatism aflată în stop cardio respirator", au transmis reprezentanţii SAJ Vrancea.

Medicii au început să-l resusciteze pe băiat, aflat în stop cardio-respirator, însă fără rezultat.

Au nevoiţi să declare decesul victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Băiat de 16 ani, destin curmat pe "Drumul Morţii" E85, în Vrancea. A sfârşit într-o dubă intrată sub TIR, la ieşirea din Mărăşeşti spre Adjud