Antena Meniu Search
x

Băiat dispărut fără urmă de la casa bunicilor, în Sălaj. Familia e disperată, pompierii îl caută pe Tudor inclusiv în lacul Vârşolţ

Tudor Niream, un băiat de 15 ani din Zalău, a dispărut vineri seară, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, Sălaj. Familia este disperată şi face un apel de urgenţă către oameni pentru ca fiul lor să fie găsit.

Căutările minorului dispărut au fost intensificate
Băiat dispărut fără urmă de la casa bunicilor, în Sălaj. Familia e disperată, pompierii îl caută pe Tudor inclusiv în lacul Vârşolţ - sportulsalajean.ro

Tudor Niream, un băiat de 15 ani din Zalău, a dispărut vineri seară, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, Sălaj. Familia este disperată şi face un apel de urgenţă către oameni pentru ca fiul lor să fie găsit.

Vineri seara, în jurul orei 21.00, Tudor Niream le-a spus bunicilor că merge acasă, fără să îşi ia şi telefonul mobil. Timpul a trecut şi nepotul nu a mai ajuns la casa bunicilor.

De atunci, familia nu ştie absolut nimic de băiat.

Între timp, a fost sesizată şi Poliţia şi au început căutările, împreună cu echipaje de jandarmi.

În cursul zilei de sâmbătă, echipaje de poliţişti şi jandarmi au cercetat împrejurimile satului Recea, iar acţiunile s-au derulat până la venirea serii.

Tudor este de negăsit, deşi zeci de persoane – poliţişti, jandarmi şi voluntari – îl caută peste tot. Duminică dimineaţa, pompierii militari au început să îl caute şi în apele lacului Vârşolţ, cu ajutorul unei bărci de salvare.

Tudor Niream, căutat în lacul Vârșolț

Mama copilului spune că în familie nu existase nicio ceartă, iar colegii şi prietenii lui Tudor spun că nu avusese probleme la şcoală şi nu fusese văzut abătut sau supărat.

“Pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Zalău acordă sprijin IPJ în misiunea de căutare-salvare a unei persoane dispărute în lac Vârșolț. Se deplasează cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, cu o barcă și un echipaj SMURD”, a declarat Cristian Cuibuş – reprezentant al ISU Sălaj, citat de sportulsalajean.ro.

Până la această oră, nu există nici martori care să îl fi văzut vineri seara.

Disperată, mama lui Tudor a făcut un nou apel pe Facebook.

“Ultima dată când a fost văzut, Tudor era îmbrăcat cu o geacă bleomarin fără guler, subţire, pantaloni albaştri şi aveau câteva crăpături, un tricou negru cu mesajul pe el “Normal people scare me” şi avea în picioare coverse (tenişi) kaki.

Aceasta este cea mai recentă poză făcută lui Tudor. De vineri seara (23 noimbrie 2018) de la ora 21.00 nu e de găsit. A dispărut din localitatea Recea Mare, comuna Varsolt. Sunaţi la numărul de telefon 0744-48.77.28 sau la Poliţie, daca ne puteţi oferi orice informaţie despre Tudor. Vă mulţumesc!”, este mesajul femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Băiat dispărut fără urmă de la casa bunicilor, în Sălaj. Familia e disperată, pompierii îl caută pe Tudor inclusiv în lacul Vârşolţ