Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Băiat lovit violent cu piciorul în față de alt copil, în Timișoara, polițiștii îl caută pe bătăuș (video)

Un băiat a fost lovit violent cu piciorul în față de alt copil, în Timișoara, iar acum polițiștii îl caută pe bătăuș. Alături de el mai era un copil care l-a luat la pumni pe băiatul bătut.

de Cosmin Stăniloiu

la 18.06.2020 , 10:11

  • Copil a ajuns la spital, dus de mama lui.
  • Polițiștii îi caută acum pe cei doi bătăuși.

Scene de o violență extremă au fost filmate miercuri seara la Timișoara, la intrarea într-un bloc, unde doi copii, nu mai mari de 12-13 ani, au lovit fără milă un băiat de aproximativ aceeași vârstă. Un al patrulea copil, prieten cu cel bătut, filmează.

Totul s-a întâmplat mierucir, la 19:30. Copilul bătut s-a dus acasă cu buza spartă, după lovitura primită. Mama l-a luat și l-a dus la spital, apoi la Poliție, unde a depus plângere. Copilul spune că nu ăi cunoaște pe agresori, iar polițiștii îi caută acum.

Pe imagini se vede cum băiatul stă pe scară și e lovit cu pumnii de un unalt copil, care apoi îi spune: "Stai liniștit că nu t eumflu în față, nu dau la față. Dă-mi telefonul că dacă nu te bat!" În acel moment, un alt copil care e în picioare lovește violent direct în fața victimei, cu piciorul.

Imagini cu un puternic impact emoțional
Vezi și
Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Băiat lovit violent cu piciorul în față de alt copil, în Timișoara, polițiștii îl caută pe bătăuș (video)